mandag den 15. juli 2013

e.l.f - Sommer blush på budget

Hej piger :) Her kommer tre lækre farver til kinderne, der er et oplagt til sommer makeup-pungen, uden at det koster det vilde. 

Den første (fra venstre) er i farven Pink Passion, og er en fin sommerfrisk mat pink. Man skal ikke lade sig skræmme af den lidt stærke farve, da den giver en flot og naturlig pink glød til kinderne.

Den anden (i midten) er i farven Peachy Keen, og på trods af at den ser lidt kedelig ud, når den ikke er påført, er det faktisk den jeg har brugt mest! Den giver et fin glød til kinderne, der ser meget naturlig ud, på den lidt solbrune måde, med et hint af fersken-farve.

Den sidste (fra venstre) er i farven Twinkle Pink. Det er en flot fersken/pink. Den er mega pigmenteret, så man skal passe på når man påføre den, men påført korrekt (jeg bruger en MAC Duo Fibre Brush) er det super flot! Der er en del store stykker glitter i, hvilket jeg har på fornemmelsen er skyld i, at der kommer så meget på børsten, og rundt om, som kan ses på billedet. Det er en smule ærgerligt, da farven og resultatet på kinderne, er rigtig fint.

De koster kun 3,75 pund på e.l.f.s hjemmeside.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar